Helmerit, 65 vuotta aktiivista toimintaa

elsingin Merkonomit ry, Helmerit, on perustettu vuonna 1955. Vuosi 2020 oli yhdistyksen 65. toimintavuosi. Yhdistyksen toiminta-alueena ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava ja Järvenpää sekä näiden kaupunkien naapurikunnat. Muuallakin voit toki asua.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on parantaa jäsentensä ammattitaitoa, arvostusta ja asemaa sekä olla vaikutuskanavana yhteiskunnallisessa päätöksen teossa.

Helsingin Merkonomit on Suomen Merkonomiyhdistysten Liitto – SMYL ry:n jäsen. Jäsenenämme olet oikeutettu kaikkiin SMYL-liiton (https://www.smyl.fi/) tarjoamiin etuihin, muun muassa oikeusturvavakuutukseen ja työsuhdejuristin palveluihin. Tutustu rahanarvoisiin etuihisi SMYL-liiton nettisivuilla ja liiton neuvottelemiin hyviin vakuutusetuihin osoitteessa www.if.fi/smyl

Helmereihin ovat tervetulleita: merkonomit, tradenomit, merkantit, datanomit, HSO-sihteerit, kauppateknikot, restonomit ja muut liiketalouden, kaupan, hallinnon tai matkailualan tutkinnon suorittaneet sekä niihin opiskelevat.

Tutustu monipuoliseen jäsentoimintaamme. Varsinaisen jäsenen vuotuinen jäsenmaksu vuonna 2020 on 109 euroa; se sisältää Helmerien ja SMYL-liiton maksuosuudet. Opiskelijajäsenmaksu on 0 euroa ja seniorijäsenmaksu (65 vuotta täyttänyt) on 56 euroa. Ainaisjäsenen SMYL-liiton maksu on 35 euroa. Jäsenmaksusi on verotuksessa vähennyskelpoinen.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kun haluat liittyä Helsingin Merkonomit ry:n jäseneksi, ole hyvä ja täytä liittymislomakkeemme. Sinusta tulee samalla myös Suomen Merkonomiyhdistysten Liitto - SMYL ry:n jäsen.

Täytä liittymislomake SMYL-liittomme sivuilla