Viulunsoittaja katolla Estonia-teatterissa

Viulunsoittaja katolla Estonia-teatterissa

Aika:
7.12.2019–8.12.2019, klo 10.30

Paikka:
Tallinna, Viru-hotelli

Viimeinen ilm.päivä:
16.10.2019

Helmerivetäjä:
Merja Äimänen

Ilmoittautuminen ohi!

La – su 7.-8.12.

Viikonloppumatka Tallinnaan

Viulunsoittaja katolla -musikaali

 

Viulunsoittaja katolla Tallinnan Estonia-teatterissa joulutorien aikaan

Musikaali sijoittuu 1900-luvun alun Ukrainaan ja kertoo koskettavan tarinan maitokauppias Tevjen ja hänen vaimonsa Golden viidestä kauniista tyttärestä, jotka isä haluaisi naittaa juutalaisen perinteen mukaisesti.

Suuren suosion saavuttaneen musikaalin unohtumattomia lauluja ovat mm.  Rikas mies jos oisin ja Nousee päivä, laskee päivä. Musikaalin nimi tulee Marc Chagallin maalauksesta ja tarina perustuu Sholom Alechemin kirjaan. Musikaali esitettiin ensi kerran vuonna 1964 Broadwaylla ja se säilyi ohjelmistossa lähes 10 vuotta. Musikaalista tehtiin myös elokuva 1971, se sai kolme Oscaria.

Lähde Helmeri-ryhmässä katsomaan tätä ihastuttavaa musikaalia ja tutustumaan Tallinnan  tämän vuoden joulumarkkinoihin! Myös ystäväsi on tervetullut mukaan.

Matkaohjelma:

Lauantai 7.12.

Matka-Agenttien edustaja jakaa liput Katajanokan terminaalissa. Laivamatka Helsingistä Tallinnaan Viking XPRS -laivalla klo 10.30-13.00. Helmeri-ryhmälle on varattu hyttejä matkatavaroille. Opas on vastassa satamassa ja hän jakaa musikaaliliput. Satamasta kuljetus suoraan Viru-hotelliin ja majoittuminen huoneisiin. Siirtyminen omatoimisesti Estonia-teatteriin.

Viulunsoittaja katolla -musikaali Estonia-teatterissa alkaa klo 19.00

http://www.opera.ee/en/lavastus/fiddler-on-the-roof/

Sunnuntai 8.12.

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus klo 12.00 mennessä. Matkatavarat voi jättää hotelliin säilytykseen. Vapaata aikaa tutustua  Tallinnan viehättävään joulutoriin. Kuljetus hotellilta satamaan. Viking XPRS -laiva lähtee klo 15.30. Helmeri-ryhmälle on varattu hyttejä matkatavaroita varten.  Lisämaksullinen joulubuffet mahdollista nauttia paluumatkalla. Viking XPRS saapuu Helsinkiin Katajanokalle klo 19.00.

https://www.visitestonia.com/fi/tallinnan-joulumarkkinat

Hinta: 195,00 euroa

Maksuviite: 4734

Ilmoittautumiset ja maksut 15.10. mennessä.

Lisämaksusta:

Yhden hengen huone 60,00 euroa.

Paluumatkalla Viking XPRS:n joulubuffet (sis. hanajuomat) 29,00 euroa.

Menomatkan brunssi (hinta 24,00 e) on tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta peruutuksia tulee todennäköisesti ennen matkaa.

Hintaan sisältyy:

* laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä kansipaikalla

* hytit meno- ja paluumatkalle matkatavaroita varten

* kuljetukset: satama - hotelli - satama

* majoitus Viru-hotellissa jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa, 1 vrk

* hotelliaamiainen

* permantolippu Estonian Viulunsoittaja katolla -musikaaliin

 

Huom! Ilmoita lisätiedoissa varauksen yhteydessä nimi/nimet kuten passissa, syntymäaika sekä lisämaksulliset toiveet: yhden hengen huone ja ruokailut laivamatkoilla.

Laiva-aikataulu (alustava):

Helsinki - Tallinna Viking XPRS klo 10.30 -13.00

Tallinna - Helsinki Viking XPRS klo 15.30 -18.00

Hotelli:

Original Sokos Hotelli Viru****

Viru väljäk 4, 10111 Tallinn, Viro

https://www.sokoshotels.fi/en/tallinn/sokos-hotel-viru

Original Sokos Hotel Viru sijaitsee Tallinnan keskustassa Viru Centre -ostoskeskuksen yhteydessä 100 metrin päässä historiallisesta vanhasta kaupungista. Samoissa tiloissa on myös suosittu KGB-museo. Hotellissa on ilmainen Wi-Fi. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, 32-tuumainen taulu-tv, silitysvälineet, minibaari, työpöytä ja kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja. Original Sokos Hotel Virussa on 3 saunaa, joiden yhteydessä on uima-allas tai poreamme, sekä 2 kauneushoitolaa, joista yksi tarjoaa perinteisiä kauneus- ja wellness-hoitoja ja toinen nykyaikaisia hoitoja. Hotellissa on 2 ravintolaa, 2 baaria ja pubi. Asiakkaat pääsevät maksutta Cafe Amigo -yökerhoon.

 

Matkustusdokumentit: Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana koko matkan ajan voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Vastuullinen Valmismatkapaketin vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Suomen Matka-Agentit Oy. Matkalla noudatetaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Suomen Matka-Agentit Oy:n erityisehtoja: https://www.matka-agentit.fi/matka-agenttien-erityisehdot

Vakuutus: Suosittelemme kaikille matkan aikana voimassaolevaa matkavakuutusta ja sen voimassaolon tarkistusta jo matkavarausta tehtäessä peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle.

 

 

 


Saatat olla kiinnostunut myös näistä tapahtumista: 

Matkat

Georg Ots 100 -oopperagaala
Tallinna, Metropol Spa -hotelli (20.3.2020, klo 10.30)

10 paikkaa jäljellä. Varaa omasi!

Matkat

Kaikki paikat varattu!

Pääsiäismatka taideaarteiden Pietariin
Junamatka Pietariin, hotelli Dostojevski (10.4.2020, klo 07.20)

Matkat

Musikaalimatka: Notre Damen kellonsoittaja
Tampereen Teatteri, Keskustori 2, Tampere (16.11.2019, klo 09.50)

8 paikkaa jäljellä. Varaa omasi!

Ole hyvä ja ilmoittaudu tähän Helmeri-tapahtumaan alla olevalla nettilomakkeella. Muista tallentaa varauksesi.

Esteen sattuessa muista peruuttaa osallistumisesi. Peruuta siinäkin tapauksessa, että tilaisuus on ilmainen. Puhelinpalvelu: 050 428 5588. Helmerit toivottavat myös SMYL-liittoon kuuluvien jäsenyhdistysten jäsenet tervetulleiksi osallistumaan tilaisuuksiin!

Maksulliset tapahtumat maksetaan yhdistyksen tilille: FI88 1270 3000 1009 95. Käytä tapahtuman omaa maksuviitettä.

Kirjoita sähköpostiosoite huolellisesti, koska siihen lähetetään kaikki varaukseesi liittyvät tiedot.
Kuinka monta paikkaa haluat varata? Tällä hetkellä paikkoja on vapaana 3 kappaletta. Voit varata enintään 2 paikkaa. Ole yhteydessä toimistoon, jos tarvitset enemmän paikkoja: helmeri@helmeri.fi
Kerro numero, josta sinut tavoittaa parhaiten.
Osoite tarvitaan vain matkavarauksia varten.

Kerro kaikkien tapahtumaan mukaan tulevien henkilöiden nimet. Jos kyseessä on matkavaraus, kerro syntymäajat ja toiveesi huonekaverista (tarpeet ovat erilaisia eri matkoilla; esimerkiksi kaikille laivamatkoille tarvitaan syntymäaika ja EU:n ulkopuolisiin maihin passin numero).

Tarkistathan ennen varauksen tekemistä, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein!

Peruuta