Tampereen Anastasia -musikaaliretki

Tampereen Anastasia -musikaaliretki

Aika:
6.10.2022, klo 08.30

Paikka:
Tampereen Teatteri

Viimeinen ilm.päivä:
26.8.2022

Helmerivetäjä:
Irene Uimonen

Ilmoittautuminen ohi!

To 6.10. klo 8.30

Anastasia-musikaaliretki

Tampereen Teatteri

Retken hintaan sisältyvät tunti Ateljé Heljässä, Ravintola Mylläreissä lounasbuffet, Tampereen teatterin Anastasia-musikaali, kuljetus ja totta kai mukavaa porukkaa.

Klo  8.30     Lähtö täsmällisesti Mikonkadun tilausajopysäkiltä Erikssonin bussilla kohti Humppilaa (E18/reitti 2, 141 km, 1:50).

Klo 10.25-11.25 Ateljé Heljä, Myllynkulmantie 241, 31640 Humppila (040 536 4708)

Tapaamme professori, keramiikkataiteilija Heljä Liukko-Sundströmin Humppilan Ateljé Heljässä. Taiteilija kertoo ateljeestaan, teoksistaan, taiteestaan ja mm. vuosistaan Arabian tehtaan suunnittelijana 1962–2016. Aikaa on myös atelje-ostoksille. Myynnissä on Heljän uniikkikeramiikkaa, kirjoja, kortteja ja julisteita.

Klo 11.30-12.20  Ajo Tampereelle lounaalle (E63 75 km, 50 min).

Klo 12.30-13.30  Ravintola Myllärit, Åkerlundinkatu 4. Tullin alueelle nousi 1900-luvun vaihteessa mittava määrä teollisuusrakennuksia, joista Mylläreiden höyrymyllyrakennus 1903. Vuodesta 1987 tiloissa on toiminut ravintola. Hanna ja Santeri Tiitola ottivat Myllärit haltuunsa 2006.

Nautimme noutopöydästä kotiruokalounaan, johon sisältyy salaattipöytä, keitto, leipä ja kaksi pääruokaa lisukkeineen, lopuksi kahvi/tee sekä pieni makea. llmoitathan jo paikkaa varatessasi lisätiedoissa allergiasi/ruokarajoitteesi!

Klo 13.35  Bussi lähtee Tampereen Teatteriin, Keskustori 2 (ajo 2,6 km, 6 min). Takit voi jättää autoon. (Narikka 2 €).

Klo 14.00 -n.16.35 Anastasia-musikaali

Tampereen Teatteri tuo ensimmäisenä Suomessa ensi-iltaan 3.9.22 loisteliaan Anastasia-musikaalin! Teatterille on myönnetty lupa tehdä 2016 kantaesitetystä ja Broadwayn valloittaneesta musikaalista oma versio. Musikaali pohjaa Romanovien suvun ja keisari Nikolai II:n perheen kohtaloon, ja siihen liitettyyn kiehtovaan mysteeriin. Taianomainen tarina kuljettaa Romanovien palatsista Venäjän vallankumouksen keskelle ja Pariisiin, missä nuori ja rohkea Anja etsii itseään ja menneisyyttään.

Tarinan on musikaaliksi luonut Tony-palkittu kolmikko: Terrence McNally, Stephen Flaherty ja Lynn Ahrens. Musikaalin ohjaa Suomen eturivin musikaaliohjaaja Samuel Harjanne (mm. menestysmusikaalit Pieni Merenneito, Kinky Boots ja Billy Elliot). Lavastuksesta vastaa Marjatta Kuivasto, jonka taidokkaasta ja upeasta lavastussuunnittelusta saimme nauttia mm. unohtumattomassa Notre Damen kellonsoittaja -musikaalissa.

Pääosassa Anastasian nimiroolissa nähdään teatterin oma näyttelijä – upea, lahjakas ja valovoimainen Pia Piltz (Kotiopettajattaren romaani – Jane Eyre, Eikä yksikään pelastunut ja Saatana saapuu Moskovaan -näytelmissä. Aiemmista töistään hänet muistetaan etenkin roolistaan Anna Kareninana). Lisäksi päärooleissa Sinikka Sokka (leskikeisarinna Maria Feodorovna), Kaisa Hela (Lily), Petrus Kähkönen (Dimitri), Ville Majamaa (Vlad) ja Joel Mäkinen (Gleb).

Muissa rooleissa ja ensemble-tehtävissä nähdään Elisa Piispanen, Elina Rintala, Annuska Hannula, Matti Hakulinen, Arttu Ratinen, Arttu Soilumo, Fanni Pennanen, Iina Suomalainen, Annette Lundell, Jenny Strandberg, Laura Ruusumaa, Jon-Jon Geitel, Samuli Pajunen, Riikka Riikonen, Davey van Pas, Chris Bewsher, Eleonoora Martikainen, Elina Haikka, Ville Mäkinen ja Konsta Reuter.

Kestoarvio 2,35 tuntia. Hyvät permantopaikat rivien 6-9 keskellä. Rivitoiveen saa aina esittää. Kotimatka alkanee 16.50 kieppeillä (n.15 min kuluttua näytelmän loppumisesta).                                                                                

Reilun parin tunnin kuluttua saavumme Helsinkiin (179 km, 1:50-2:20).

Liput jaan bussissa. Lähetän aina ennen retkeä infoa.

Hinta: 112,00 euroa

Maksuviite: 40154

Ilmoittautumiset ja maksut 25.8. mennessä.

Vetäjänä Irene Uimonen

 

Kuvassa  Pia Piltz. Kuvaaja Harri HInkka.


Saatat olla kiinnostunut myös näistä tapahtumista: 

Matkat

Pääsiäismatka Milanoon
Italia, Milano (5.4.2023, klo 08.00)

12 paikkaa jäljellä. Varaa omasi!

Matkat

Ilmoittautuminen ohi!

Lahden kulttuuriretki
Lahti, Lahden kaupunginteatteri (27.10.2022, klo 08.30)

Matkat

Ilmoittautuminen ohi!

Helmerien pikkujoulumatka Riikaan
Riika, Latvia (1.12.2022, klo 08.00)

Kirjoita sähköpostiosoite huolellisesti, koska siihen lähetetään kaikki varaukseesi liittyvät tiedot.
Kuinka monta paikkaa haluat varata? Tällä hetkellä paikkoja on vapaana 0 kappaletta. Voit varata enintään 0 paikkaa. Ole yhteydessä toimistoon, jos tarvitset enemmän paikkoja: helmeri@helmeri.fi
Kerro numero, josta sinut tavoittaa parhaiten.
Osoite tarvitaan vain matkavarauksia varten.

Kerro kaikkien tapahtumaan mukaan tulevien henkilöiden nimet. Jos kyseessä on matkavaraus, kerro syntymäajat ja toiveesi huonekaverista (tarpeet ovat erilaisia eri matkoilla; esimerkiksi kaikille laivamatkoille tarvitaan syntymäaika ja EU:n ulkopuolisiin maihin passin numero).

Tarkistathan ennen varauksen tekemistä, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein!

Peruuta