Pääsiäismatka Järvisydämeen - PERUUTETTU

Pääsiäismatka Järvisydämeen - PERUUTETTU

Aika:
1.4.2021–4.4.2021

Paikka:
Hotel & Spa Resort Järvisydän, Rantasalmi

Viimeinen ilm.päivä:
20.1.2021

Helmerivetäjä:
Merja Äimänen

Ilmoittautuminen ohi!

To – su 1.- 4.4.2021

Helmerien pääsiäismatka 

Järvisydän Rantasalmella – kauneinta Suomea

Pääsiäismatka on peruutettu tämän hetkisen epävarman koronatilanteen vuoksi. Hotellin varausvahvistukset olisi pitänyt tehdä jo helmikuussa.

Helmerien perinteisen pääsiäismatkan kohde on erilainen ja eksoottinenkin: ainutlaatuinen Järvisydän keskellä luonnonkaunista Saimaan järvi- ja metsämaisemaa Etelä-Savossa Rantasalmen Porosalmella!

Matkailu Porosalmella alkoi jo vuonna 1658, kun Venäjän tsaari ja Ruotsin kuningas tekivät sopimuksen, että Suomen halki tulee menevän Karjalan viittatiet. Hevosen syöttövälein (n.30 km) määrättiin teiden varsille kestikievarit, jotka toimivat krouveina, hevosen vaihtopaikkoina, ja sen ajan postilaitoksina. Samaan aikaan sai Heiskasen suvun päämies 600 hehtaarin niemekkeen Porosalmelta kiitoksena hyvästä sotilaspalveluksesta. Vastineeksi lahjoitukselle tuli velvoite kestikievarin rakentamisesta ja sen ylläpidosta.

Tänä päivänä Hotel & Spa Resort Järvisydämen yrittäjä, Markus Heiskanen perheineen, edustaa suvun 11. sukupolvea kestikievarin pyörittäjänä. Järvisydän on palkittu useaan otteeseen, mm.  Vuoden kotimaan matkakohde 2020 sekä Vuoden kotimaan matkailuyritys 2020.

Järvisydän on enemmän kuin kylpylähotelli.  Järvikylpylä on ainutlaatuinen kylpyläelämys, joka koostuu useista suomalaisista saunoista, altaista ja luonnonmukaisista hemmotteluhoidoista – ainutlaatuisessa miljöössä. Myös majoitusvaihtoehdot, kuten maisemasviitit, sekä ravintolapalvelut täydentävät lomaelämyksen.

Matkaohjelma:

Torstai 1.4.

Lähtö aamulla Helsingistä tilausajobussilla, tarkka aikataulu reitityksineen ja kyytiinnousupaikkoineen myöhemmin. Matkalla omakustanteinen kahvi-/lounastauko.

Saapuminen iltapäivällä Järvisydämeen (majoittuminen alkaen klo 15.00). Tervetulokahvit ja suolapala.

Perjantai 2.4. ja lauantai 3.4.

Aamiainen, ulkoilua, lomailua, rentoutumista Järvikylpylässä, mahdollisuus osallistua hotellin järjestämiin aktiviteetteihin. Lauantai-iltana yhteinen Kestikievarin Tulimenu -illallinen (varaukset ja maksut matkavarauksen yhteydessä).

Sunnuntai 4.5.

Aamiainen. Bussikuljetus Helsinkiin, matkalla omakustanteinen kahvi/lounastauko.

 

Hinta: 490,00 euroa /hlö jaetussa kahden hengen maisemasviitissä. (Hinta edellyttää vähintään 20 hengen ryhmää.)

Lisämaksu yhden hengen majoituksesta maisemasviitissä 95,00 euroa.

Hintaan sisältyy: * bussikuljetus Helsinki-Rantasalmi/Järvisydän-Helsinki * majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen maisemasviitissä * aamiaiset * tervetulokahvi ja suolapala torstaina 1.4.

Lisämaksusta: yhteinen Helmerien Kestikievarin Tulimenu -illallinen (3 ruokalajia pöytiin tarjoiltuna), lisämaksu 42,00 e/hlö – varaukset etukäteen matkavarauksen yhteydessä!

Järvikylpyläpalvelut – lisämaksusta paikan päällä. 

HUOM! Tätä matkaa ei makseta yhdistyksen tilille, vaan vastuullinen matkanjärjestäjä laskuttaa jokaista lähtijää erikseen suoraan. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä Lisätiedot-kohdassa, onko sinulla mahdollisesti koronan vuoksi peruuntuneesta matkasta saatu Matka-Agenttien voucher, ja minkä arvoinen se on.

Ilmoittautumiset normaalisti Helmerien nettisivujen kautta.

Varausmaksut:

varausmaksu 150 euroa/hlö kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta, loppumaksu 15.2. mennessä.  

Majoitus Järvisydämessä:

Maisemasviitti: parivuoteellinen makuuhuone, osa maisemasviiteistä erillisillä vuoteilla, lasikatto tähtitaivaan katselua varten. Minikeittiö, suihku, wc, ei lisävuoteita.

Tutustu Järvisydämeen: www.jarvisydan.com

http://rantasalmi.fi

Helmerivetäjä: Merja Äimänen

Vastuullinen matkanjärjestäjä                 

Valmismatkapaketin vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Matka-Agentit/ Elämys Travel Design Oy. Matkalla noudatetaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Matka-Agentit /Elämys Travel Design Oy:n lisä- ja erityisehtoja: https://www.matka-agentit.fi/matka-agentit-lisa-ja-erityisehdot

Hinnat perustuvat tarjouksentekohetkellä voimassa oleviin hintatietoihin, valuuttakursseihin ja määräyksiin ja veroihin, niiden muuttuessa pidätämme oikeuden vastaaviin muutoksiin.

Vakuutus      

Suosittelemme kaikille matkan aikana voimassa olevaa matkavakuutusta jo matkavarausta tehtäessä peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle.

 

 


Saatat olla kiinnostunut myös näistä tapahtumista: 

Matkat

Saarenmaan oopperapäivät
Saarenmaa, Kuressaari (21.7.2021, klo 10.00)

6 paikkaa jäljellä. Varaa omasi!

Matkat

Georg Otsin kesäkonsertti ja kartanoromantiikkaa
Pohjois-Viro (12.6.2021, klo 10.00)

2 paikkaa jäljellä. Varaa omasi!

Matkat

Ilmoittautuminen ohi!

Cabaret-musikaalimatka Turkuun
Turun Kaupunginteatteri (17.4.2021, klo 09.30)

Kirjoita sähköpostiosoite huolellisesti, koska siihen lähetetään kaikki varaukseesi liittyvät tiedot.
Kuinka monta paikkaa haluat varata? Tällä hetkellä paikkoja on vapaana 20 kappaletta. Voit varata enintään 2 paikkaa. Ole yhteydessä toimistoon, jos tarvitset enemmän paikkoja: helmeri@helmeri.fi
Kerro numero, josta sinut tavoittaa parhaiten.
Osoite tarvitaan vain matkavarauksia varten.

Kerro kaikkien tapahtumaan mukaan tulevien henkilöiden nimet. Jos kyseessä on matkavaraus, kerro syntymäajat ja toiveesi huonekaverista (tarpeet ovat erilaisia eri matkoilla; esimerkiksi kaikille laivamatkoille tarvitaan syntymäaika ja EU:n ulkopuolisiin maihin passin numero).

Tarkistathan ennen varauksen tekemistä, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein!

Peruuta