Once-musikaali

Once-musikaali

Aika:
26.10.2021, klo 19.00

Paikka:
Lilla Teatern

Viimeinen ilm.päivä:
10.9.2021

Helmerivetäjä:
Irene Uimonen

Ilmoittautuminen ohi!

Ti 26.10. klo 19.00

Enda Walsh - Glen Hansard & Markéta Irglová

Once-musikaali

Lilla Teatern

Yrjönkatu 30, Helsinki

 

Kansainvälinen menestysmusikaali Once sai pohjoismaisen ensi-iltansa Lilla Teatternissa sekä täydet 5 tähteä Helsingin Sanomien Veijo Mereltä eikä todellakaan turhaan tästä hyväntuulen piristyspilleristä!

Dubliniin sijoittuva Once kertoo irlantilaisen katumuusikon ja tšekkiläisen maahaanmuuttajan kohtaamisesta, joka johtaa kauniiseen tarinaan rakkaudesta ja musiikista. Musikaali on riipaiseva, lämmöllä ja huumorilla kerrottu tarina elämän risteyskohdista. Henkeäsalpaavan kaunis musiikki, mm. Oscar-palkittu tunnusmusiikki ”Falling slowly”, on ihastuttanut yleisöä ympäri maailman ja nyt se nähdään vihdoin Pohjoismaissa - meillä Suomessa. John Carneyn ohjaamaa elokuvaa Once (2007) ylistivät sekä kriitikot että yleisö. Menestystarina jatkui, kun musikaaliversio Oncesta valloitti ensin Broadwayn ja sitten West Endin. Once on ainut tuotanto, joka on voittanut sekä Oscar-, Tony-, Olivier- että Grammy-palkinnot.

Lillanin 80-vuotisjuhlamusikaalin ohjasi Lilla Teaternin taiteellinen johtaja, uuden polven teatteriohjaaja, Kalevalasta, Myrskyluodon Maijasta sekä Billy Elliotista tuttu Jakob Höglund. Hän suunnittelee aina myös koreografian.

Päärooleissa nähdään monipuoliset musikaaliammattilaiset Emma Klingenberg ja Tuukka Leppänen. 12 näyttelijä-muusikkoa täyttää näyttämön ja tarjoaa ennen kokemattoman musikaalisen elämyksen!

Emma Klingenberg (tyttö tšekkiläinen maahanmuuttaja). Tuukka Leppänen (poika dublinilainen katusoittaja). Robert Kock (Billy musiikkikauppias). Ulriikka Heikinkeimo (Reza kämppäkaveri). Santeri Helinheimo Mäntylä (Andrej). Alexander Wendelin (pankinjohtaja). Joachim Wigelius (Farsan). Kalle Ruusukallio (Svec). Pia Runnakko (tytön äiti). Riku Vartiainen. Aleksi Kaufmann. Aili Järvelä (pojan ex). Molla Rantamäki/Vilja Seivo (Ivonka).

Once on ruotsinkielinen ja se tekstitetään suomeksi THEA-mobiilisovelluksen kautta. Helppokäyttöisiä laitteita saa narikasta lainaksi. https://hkt.fi/esitykset/once/.

Ala-aula uusittu, palvelunarikka ja myynti poistettu.

Ennen esitystä lavalla jammaillaan 20 minuuttia irkkumusiikin tahdissa. Kesto n. 2,5 t. Hyvät permantopaikat riveillä 3-7, tässä vaiheessa vielä turvavälein.

 

Hinta: 51,00 euroa

Maksuviite: 5186

Ilmoittautuminen ja maksut 10.9.21 mennessä

Liput saat Elisa Leivoselta/SOK:n Eläke-Eevat ennen teatteria. Lippujaosta ilmoitetaan sähköpostitse myöhemmin.

 

KUVA: Ulriikka Heikinheimo, Alexander Wendelin, Pia Runnakko, Vilja Seivo, Santeri Heikinheimo-Mäntylä, Robert Kock, Aili Järvelä. Kuva Otto-Ville Väätäinen.

 

 

 


Saatat olla kiinnostunut myös näistä tapahtumista: 

Teatterit

Bolla
Helsingin Kaupunginteatteri (18.11.2021, klo 19.00)

17 paikkaa jäljellä. Varaa omasi!

Teatterit

Paahtimo
Studio Pasila, Ratamestarinkatu 5 (26.10.2021, klo 19.00)

20 paikkaa jäljellä. Varaa omasi!

Teatterit

Spartacus-baletti
Suomen Kansallisooppera (11.11.2021, klo 19.00)

12 paikkaa jäljellä. Varaa omasi!

Teatterit

Ilmoittautuminen ohi!

Baskervillen koira
Arena-näyttämö (14.10.2021, klo 19.00)

Teatterit

Ilmoittautuminen ohi!

Niin kuin taivaassa -musikaali
Helsingin Kaupunginteatteri (30.9.2021, klo 19.00)

Kirjoita sähköpostiosoite huolellisesti, koska siihen lähetetään kaikki varaukseesi liittyvät tiedot.
Kuinka monta paikkaa haluat varata? Tällä hetkellä paikkoja on vapaana 0 kappaletta. Voit varata enintään 0 paikkaa. Ole yhteydessä toimistoon, jos tarvitset enemmän paikkoja: helmeri@helmeri.fi
Kerro numero, josta sinut tavoittaa parhaiten.
Osoite tarvitaan vain matkavarauksia varten.

Kerro kaikkien tapahtumaan mukaan tulevien henkilöiden nimet. Jos kyseessä on matkavaraus, kerro syntymäajat ja toiveesi huonekaverista (tarpeet ovat erilaisia eri matkoilla; esimerkiksi kaikille laivamatkoille tarvitaan syntymäaika ja EU:n ulkopuolisiin maihin passin numero).

Tarkistathan ennen varauksen tekemistä, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein!

Peruuta