Lumikuningatar-jääshow - Peruutettu

Lumikuningatar-jääshow - Peruutettu

Aika:
2.1.2022, klo 09.15

Paikka:
Tampere, Nokia Arena

Viimeinen ilm.päivä:
17.11.2021

Helmerivetäjä:
Merja Äimänen

Ilmoittautuminen ohi!

Su 2.1.2022  

Elämysmatka Tampereelle

Lumikuningatar-jääshow

Nokia Arena

Matka-Agenttien järjestämä Tampereen Lumikuningatar-matka on valitettavasti peruutettu koronatilanteesta aiheutuneen pienen osallistujamäärän vuoksi. Hanna Kallio matkatoimistosta on maksun palautuksesta suoraan yhteydessä tapahtumaan ilmoittautuneisiin Helmereihin.

Suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput mukana ainutlaatuisessa suurtuotannossa!

H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa uudella Nokia Arenalla Tampereella. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä tunnetut jääkiekkotähdet. Elämys on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutkertainen tapahtuma koko perheelle. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen.

Lumikuningattaren roolissa loistaa taitoluistelun viisinkertainen Suomen mestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Jäällä esiintyy myös Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö. Mukana ovat jäätanssin Euroopan mestarit ja moninkertaiset MM- ja EM-mitalistit Susanna Rahkamo ja Petri Kokko sekä taitoluistelija Mila Kajas.

Maamme tunnetuimmista jääkiekkoilijoista ovat mukana pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä maajoukkuekapteeni ja Suomen menestyneimpiin naisjääkiekkoilijoihin lukeutuva Jenni Hiirikoski. Jäällä nähdään myös MM-kultajoukkueen ja Jokerien KHL-joukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila. Jäälle luistelee myös maamme kansainvälisesti menestynein muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unity.

https://lumikuningatar.fi

Matkaohjelma:

Sunnuntai 2.1.2022

Lähtö klo 9.15 Helsingistä, Kiasman tilausajopysäkiltä kohti Tamperetta.

Yhteinen lounas ”4vuodenaikaa Aleksanterinpuisto” -ravintolassa Tampereella. Ilmoitathan etukäteen (lisätiedoissa) mahdollisen kasvisaterian/muut erikoisruokavaliot.

Lounaan jälkeen siirrytään Nokia Arenalle, jossa Lumikuningatar-jääbaletti alkaa klo 14.00.  Baletin kertojaääni/selostus, yhteensä esityksen aikana noin 10-15 minuuttia, ruotsiksi.  Baletti kestää noin kaksi tuntia.

Esityksen jälkeen bussimatka takaisin Helsinkiin. Ajoaika noin 2 tuntia.

 

Matkan hinta: 185,00 euroa/hlö

Hintaan sisältyy: * tilausbussikuljetus Helsinki-Tampere-Helsinki * lounas (3 salaattia, lämmin ruoka: liha- tai kasvisvaihtoehto, kahvi/tee ja pieni makea) Tampereella – ILMOITATHAN ETUKÄTEEN VALITSETKO LIHA- VAI KASVISVAIHTOEHDON! * lippu Lumikuningatar-jääbalettiin (1. kategoria) * matkanjohtajan palvelut

Ilmoittautumiset 17.11. mennessä

Varausmaksu 75,00 e/hlö. Loppumaksu 26.11. mennessä.

ILMOITA ETUKÄTEEN valitsetko liha- tai kasvisruoan!

HUOM! Matka-Agentit laskuttaa osallistujia suoraan. Osallistujamaksuja ei siis makseta Helmerien tilille.

 

Matka edellyttää minimiosallistujamäärää. Matka ei sovellu liikuntarajoiteisille.

Valmismatkapaketin vastuullisena matkan järjestäjänä toimii Matka-Agentit/ Elämys Travel Design Oy.

Matkalla noudatetaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Matka-Agentit /Elämys Travel Design Oy:n lisä- ja

erityisehtoja: https://www.matka-agentit.fi/matka-agentit-lisa-ja-erityisehdot.


Saatat olla kiinnostunut myös näistä tapahtumista: 

Matkat

Kevätmatka Ranskan Rivieralle
Nizza (28.4.2022)

5 paikkaa jäljellä. Varaa omasi!

Matkat

Ilmoittautuminen ohi!

Taikahuilu-oopperamatka Tallinnaan
Viru-hotelli, Tallinna (28.1.2022)

Kirjoita sähköpostiosoite huolellisesti, koska siihen lähetetään kaikki varaukseesi liittyvät tiedot.
Kuinka monta paikkaa haluat varata? Tällä hetkellä paikkoja on vapaana 5 kappaletta. Voit varata enintään 2 paikkaa. Ole yhteydessä toimistoon, jos tarvitset enemmän paikkoja: helmeri@helmeri.fi
Kerro numero, josta sinut tavoittaa parhaiten.
Osoite tarvitaan vain matkavarauksia varten.

Kerro kaikkien tapahtumaan mukaan tulevien henkilöiden nimet. Jos kyseessä on matkavaraus, kerro syntymäajat ja toiveesi huonekaverista (tarpeet ovat erilaisia eri matkoilla; esimerkiksi kaikille laivamatkoille tarvitaan syntymäaika ja EU:n ulkopuolisiin maihin passin numero).

Tarkistathan ennen varauksen tekemistä, että kaikki antamasi tiedot ovat oikein!

Peruuta