Helmerit, 60 vuotta aktiivista toimintaa

Helsingin Merkonomit ry, Helmerit, on perustettu vuonna 1955. Vuosi 2015 on yhdistyksen 60. toimintavuosi. Yhdistyksen toiminta-alueena ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava ja Järvenpää sekä näiden kaupunkien naapurikunnat. Muuallakin voit toki asua.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on parantaa jäsentensä ammattitaitoa, arvostusta ja asemaa sekä olla vaikutuskanavana yhteiskunnallisessa päätöksen teossa.

Helsingin Merkonomit on Suomen Merkonomiyhdistysten Liitto – SMYL ry:n jäsen. Jäsenenämme olet oikeutettu kaikkiin SMYL-liiton (www.smyl.fi) tarjoamiin etuihin, muun muassa liittovakuutukseen ja työsuhdejuristin palveluihin. Tutustu rahanarvoisiin etuihisi SMYL-liiton nettisivuilla.

Helsingin Merkonomit on myös Helsingin seudun kauppakamarin jäsen (www.helsinki.chamber.fi).

Helmereihin ovat tervetulleita: merkonomit, tradenomit, merkantit, datanomit, HSO-sihteerit, kauppateknikot, restonomit ja muut liiketalouden, kaupan, hallinnon tai matkailualan tutkinnon suorittaneet sekä niihin opiskelevat.

Tutustu monipuoliseen jäsentoimintaamme. Varsinaisen jäsenen vuotuinen jäsenmaksu vuonna 2015 on 98 euroa ja vuonna 2016: 95 euroa; se sisältää Helmerien ja SMYL-liiton maksuosuudet. Opiskelijajäsenmaksu on tänä vuonna 0 euroa ja seniorijäsenmaksu (70 vuotta täyttänyt) on 42 euroa. Ainaisjäsenen maksu on 25 euroa. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kun haluat liittyä Helsingin Merkonomit ry:n jäseneksi, ole hyvä ja täytä oheinen lomake. Sinusta tulee samalla myös Suomen Merkonomiyhdistysten Liitto - SMYL ry:n jäsen.

Suosittelija

Kirjoita jäsenyyttä suositelleen jäsenemme yhteystiedot suosittelijan lahjan postittamista varten.
Olet tervetullut jäseneksemme ilman suosittelijaakin.

Omat tiedot
Toimipaikan tiedot
Koulutustiedot
CAPTCHA-tarkistus
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit (ilman välilyöntejä).

Sivumestari Copyright © 2015 Helsingin Merkonomit ry. Sivut päivitetty viimeksi: 01.12.2015